PROPONUJEMY:

NOWOŚCI

HACCP - opis systemu

HACCP uproszczony:

     dokumentacja wzorcowa

    dokumentacja sklep

     dokumentacja gastronomia

    dokumentacja stołówki

   dokumentacja produkcja

HACCP pełny:

   dokumentacja wzorcowa

   opracowanie indywidualne

   dokumenty auditu wewn.

  INNE WYDAWNICTWA:

    karty kontrolne

    instrukcje

    broszury

    CD-ROM

   dokumentacja DDD

 audyt, certyfikat

  usługi

  jak zamówić

O FIRMIE:

 adresy

 dane rejestracyjne

 konto

 nasi partnerzy

DO POBRANIA:

 FORMULARZE

 ZAMÓWIENIE

 INNE

 

NOWOŚCI - AKTUALNOŚCI - ZMIANY

Poniżej prezentujemy Państwu aktualne informacje dotyczące naszej działalności oraz nowości w serwisie.

Uwaga! - zmiana numerów telefonów
w związku ze zmianą operatora, od dn. 15-03-2007 dotychczasowy numer telefonu i faxu ulega zmianie - właściwy to 84 - 530 00 11 23 - za utrudnienia przepraszamy.
W związku ze zmianami ustawowymi nakazującymi również w małych przedsiębiorstwach wprowadzić system HACCP, wprowadziliśmy pewne zmiany w nazewnictwie - w większości przypadków GMP/GHP zastąpiliśmy określeniem "HACCP uproszczony". Od początku 2004r stosowaliśmy przy opracowywaniu dokumentacji założenia daleko wybiegające poza system GHP/GMP uzupełniając ją elementami systemu HACCP tak więc nasi dotychczasowi klienci "mogą spać spokojnie" - wykonana we wcześniejszych okresach dokumentacja nie wymaga uzupełnień i spełnia wszelkie wymagania ustawowe.
Kolejna pozycja w ofercie - zestaw dokumentacji standardowej dla małych hurtowni artykułów spożywczych cena 75,00 zł brutto zamówienie

 

     
Poprawiliśmy funkcjonalność serwisu, w dziale instrukcje dodaliśmy nowy produkt "Procedura zabezpieczania i wycofywania z obrotu partii produktów nie odpowiadających wymaganiom jakości zdrowotnej"
 
Ustawa o swobodzie gospodarczej nakłada na każdego przedsiębiorcę posiadania książki kontroli i okazywania jej na żądanie kontrolujących (ZUS. UKS, SANEPID, UP, itd.) w celu dokonania odpowiednich wpisów. Książka zawiera wyciąg z ustawy dotyczący kontroli w przedsiębiorstwie co ułatwia korzystanie z ewidencji.

 

Pierwsze wznowienie (aktualizacja) w tym roku, od 01-03-2005 r. oferujemy kolejne (drugie) wydanie broszury "Prawo Sanitarne" zawiera ona zaktualizowane akty prawne normujące wymagania dotyczące stanu technicznego i sanitarnego przedsiębiorstw związanych z produkcją i handlem art. spożywczych.

 

Wprowadziliśmy do sprzedaży nową pozycję książkową - "PORADNIK PRODUCENTA I HANDLOWCA" (autor: Józef Woźnica) wersja z płytą CD pozycja, która powinna znajdować się w każdym przedsiębiorstwie związanym z produkcją i dystrybucją art. spożywczych. /dział inne wydawnictwa/

 

Od 1 lutego 2005r. powiększamy ofertę o wzorcową dokumentację systemu HACCP, opis i zamówienia - zakładka "dokumentacja wzorcowa", oczywiście przez cały czas można dokonywać zamówień dokumentacji opracowywanej indywidualnie.

 

Nowości w dziale INSTRUKCJE - dodaliśmy wiele nowych pozycji głównie z zakresu BHP i HACCP. Zmieniliśmy także układ rozdzielając poszczególne działy - mamy nadzieję iż ułatwi to Państwu dokonanie wyboru.

 

PROGRAM ZWALCZANIA SZKODNIKÓW (PZS) kolejna pozycja w naszej ofercie - niezbędna dla firm które prowadzą działania DDD we własnym zakresie - szczegóły zakładka "dokumentacja DDD"

 

 

 

 
 
 
 


    
 
  START PROMOCJE HACCP pełny HACCP uproszczony INNE POZYCJE DO POBRANIA POMOC